dimarts, 28 d’abril del 2015

Recerca sobre la dieta saludable 3r ESO

Alumnat de 3R d’ESO A ha presentat la seva recerca sobre la dieta saludable als seus companys de 3r B i a la escola de pares. 

Projecte Tàndem. 

INS Apel·les Mestres 21 i 28 d’abril de 2015.



El dia 21 d’abril, en horari lectiu, un grup de tres alumnes de tercer A, representant la seva classe, han presentat els resultats de la seva recerca, dins del projecte tàndem, sobre la pregunta: és saludable la nostra dieta?, dins de la pregunta general del primer trimestre del projecte, com es carrega el cos?.

Han explicat als seus companys els objectius, materials i metodologia que han utilitzat per la seva recerca, basada en un estudi exhaustiu dels aliments que han consumit durant una setmana, així com els resultats finals i les conclusions extretes, tant individualment com de la mitjana obtinguda a partir de sis dels millors treballs del grup.
En acabar l’exposició, han respost les preguntes dels seus companys.
També ha intervingut la professora Pilar Álvarez que els ha parlat sobre la relació entre la alimentació i les emocions en l’adolescència.

Aquesta activitat ha enllaçat el 28 d’abril a la tarda, amb una comunicació del treball fet, per part dels mateixos alumnes i del seu professor, Fernando de Murga, a l’escola de pares.
També s’ha exposat l’anàlisi i el comentari d’aquest treball, per part de la doctora Maria Planas, seguida de la xerrada de la professora Pilar Álvarez, que ha explicat la relació entre la dieta i les emocions.


Alumnes: Slimane Azzougouagh, Rostyslav Dobriansky i Fran García de 3r d’ESO A.
Professors: Pilar Álvarez, Fernando de Murga i Albert Poveda.
Anàlisi extern de la recerca: Dra. Maria Planas.

Pels detalls del procés, metodologia, resultats i conclusions, veure l’enllaç als materials de la presentació del treball de recerca a la classe de 3rB i a l’escola de pares:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada