dijous, 30 de març del 2017

COM IDENTIFICAR A UN DROGADICTE

Aquests son els apartats que hem fet pel mural:

COM IDENTIFICAR A UN DROGADICTE

1. ASPECTE
Si una persona que abans tenia un aspecte cuidat ara de sobte comença a descurar-se, això ja és de per si mateix símptoma que alguna cosa no està com hagués de. Alguns d'aquests símptomes poden ser els ulls enrogits, tos crònica i la pèrdua progressiva del sentit olfactori.

2. CONDUCTES ANTISOCIALS
Un altre dels indicis són les conductes antisocials. Els canvis sobtats en la personalitat, un mal humor permanent i sense causa aparent, així com l'allunyament de les persones i la necessitat d'aïllar-se i estar solament són símptomes que aquesta persona podria estar enganxada a les drogues.

3. DESAPARICIÓ D'OBJECTES I MENTIR
La desaparició d'objectes de valor de casa i els hàbits antisocials com mentir, robar o barallar poden ser el símptoma que alguna cosa va malament.

4. PERSONALITAT
Quan es consumeixen drogues la personalitat també canvia, així com la manera de comportar-se diàriament. Riures excessius, mentides contínues o crisis de pànic aparentment inexplicables són alguns dels símptomes que presenten aquestes persona.

5. CORDINACIÓ
A les persones addictes a les drogues els és complicat coordinar els moviments i és fàcil que sofreixin al·lucinacions, que sovint van acompanyades d'un llenguatge incoherent.

6.SALUT
Cuando se está enganchado a sustancias nocivas como las drogas, estas conductas también afectan a la salud. Insomnio, afecciones bronquiales, fatiga, tos crónica, crisis de miedo, náuseas o temblores son algunos de los síntomas que se pueden sufrir.

7. CONFLICTES I BARALLES
Augment de conflictes i baralles amb familiars i amics, així com la sobtada pèrdua d'interès en les aficions i entreteniments.

Som el grup de 3B_G6 compost per: Ana Ventoso, Xavi Fernandez, Maria Patiño, Luis Fernando, Miquel Valles.
Hem escollit fer el ABP de les drogues.
Hem acabat totes les preguntes obligatories i les preguntes per l'entrevista.
Ara estem començat el mural.

1 comentari:

  1. Ana Ventoso, Xavi Fernandez, Maria Patiño, Luis Fernando, Miquel Valles.

    ResponElimina