dimecres, 14 de juny del 2017

CONEIXEM BARCELONA

Els alumnes de 4t de la ESO de l’Apel.les Mestres, hem fet un projecte que es diu ABP, sobre Barcelona, una guia turistíca.

Es tractava de fer una guia turística digital i paper. Per poder elaborar-les hem agafat molta informació a internet, llibres o dels professors, hem anat d’excursió dos dies. A la primera excursió vam fer una ruta de Sagrada familia a Plaça de Catalunya: vam veure la Sagrada Familia, la Casa de les Punxes,la Casa Milà i la Casa Batlló, fent unes preguntes als turistes, que vam preparar a classe.
A la segona excursió vam anar de Plaça de Catalunya fins a Drassanes: vam veure la catedral, la plaça de Sant Jaume, l’Ajuntament, el Palau de la Generalitat, Liceu, Plaça Reial, Carrer Bisbe, Poema visual Barcino, l’aqüeducte romá, etc.,també vam fer enquestes als turistes.

Els tres dies que quedaven abans de la presentació vam començar la guia turistíca digital a una web anomenada WIX, molt útil. Per elaborar la guia turistíca de paper vam comprar una cartolina i la vam plegar de tal manera que quedés com una guia turistíca, li vam posar les fotos que vam fer a les excursions i la informació.


Vam descobrir que hi havia unes lletres a la plaça nova, i pensàvem que era una escultura normal i corrent, però és el poema visual de Barcino.

Camelia Patrasco,Saray Peréz, Amelia Usero.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada